Voorgerechten

Voorgerechten zomermenu 2018

  • Voorgerechten

  • Gemarineerde dun gesneden tonijn met mierikswortelmayonaise, mesclun en sesam

    • €11,50
  • Krokante kippendijen met een zoetzure salsa van tomaat, augurk en ui

    • €9,50
  • Griekse salade; olijven, komkommer, knoflook croutons, tomaat, feta en groene kruidendressing

    • €10,50
  • Carpaccio van Ierse kogelbiefstuk met onze befaamde oosterse knoflooksaus, pijnboompitjes en bosui

    • €10,50
  • Proeverij van vijf voorgerechten

    • €12,50
  • Soepen

  • Pomodorisoep

    • €7,50
  • Seizoenssoep

    • €7,50
  • Warme voorgerechten

  • Roergebakken gemarineerde gamba's op een bedje van sla met Thaise currysaus

    • €11,50
  • Lauwwarme ossenhaas oosterse stijl geserveerd met ketan rijst, emping en teriyakisaus

    • €12,50