Hoofdgerechten

Hoofgerechten zomermenu 2018

  • Hoofdgerechten vis

  • Kabeljauw uit de oven op een bedje van groenten met mosterd beurre blanc

    • €19,50
  • Op de huid gebakken doradefilet met beurre rouge

    • €19,50
  • Zeewolf met tomatenvissaus en rivierkreeftjes

    • €21,50
  • Visproeverij voor twee personen

    • €47,00

    Gebakken zalm, kabeljauw, dorade en een wisselende vierde vis

  • Hoofdgerechten vlees

  • Malse, gegrilde sucade steak van het Black Angus rund met gerookte sjalottenjus

    • €23,50
  • Eendenborst met doperwtencrème en sinaasappelsaus

    • €19,50
  • Varkenshaas met brie en portjus

    • €19,50
  • Ierse kogelbiefstuk van het Black Angus rund, krokante Pancetta en mosterdjus

    • €20,50
  • Brammetjes vleesproeverij voor twee personen

    • €47,00

    Biefstukmedaillons, varkenshaas, maishoender en een wisselende vierde vleessoort met sjalottenjus en portjus

  • Vegetarisch

  • Groenten quiche met saffraansaus

    • €17,50
  • Paddenstoelenrisotto met seizoensgroenten en gorgonzola saus

    • €17,50